Air Force 1 Classic Lowair force one lowDunk Shoes For Womennike air max 95nike sb dunkLeBron VIIchristian louboutin saleDunk SB Highcheap christian louboutintory burch salelebron james shoes
Deketelaere en Partners

RENOVATIE & INRICHTING

Logo Building Service Logo Elektro Logo Sanitair Logo Verwarming Logo Meubelmakerij Logo Decoratie

U hebt recent een huis gekocht of uw eigen huis is aan vernieuwing toe? U ziet het echter niet zitten om telkens verschillende aannemers voor elk specifiek werk aan te stellen?
Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben reeds meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van totaalprojecten.

Hier vindt u ontwerp, uitvoering en coördinatie onder één dak.
Hierbij kiezen wij duidelijk voor de persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk om een goede band met de klant op te bouwen op een solide vertrouwensbasis.
Indien u dat wenst kunnen we u ook adviseren op technisch, financieel, esthetisch en organisatorisch vlak.
Daarnaast streven we naar kwaliteit: het gebruik van
duurzame producten en een nauwkeurige afwerking zijn hierbij essentieel.

Onze afdelingen werken klantgericht en beogen tevredenheid van alle partners door het nastreven van een win-win positie. Als totaalinrichter moet elke bedrijfstak een waarborg zijn voor een perfecte realisatie en coördinatie van projecten.

Onze eigen studiedienst en groepsstructuur verzekert de competitiviteit in de markt. De basis hiervan wordt gevormd door de polyvalentie en kwalificatie door opleiding en ervaring van al onze medewerkers die gemotiveerd zijn door het bundelen van hun krachten.